DEEL DE GOEDHEID , BAARAKA ALLAHOU FEEKOUM


Al mijn bronnen zijn alleen voor persoonlijk/niet-commercieel gebruik. Als u materiaal op deze site downloadt, stemt u ermee in:

  • Verkoop geen van mijn printables of artikelen; of het nu gratis bronnen zijn die ik heb geüpload of bronnen waarvoor je hebt betaald.
    Dit omvat het verbod op het verkopen van inhoud in digitale of gedrukte vorm.

  • Deel of distribueer geen van mijn geüploade bestanden, of dat nu via WhatsApp, Telegram, Facebook, e-mail of een ander platform is (in plaats daarvan bent u van harte welkom om de originele bloglink van www.littlemuslimeducation.nl te delen en door te sturen waar anderen dezelfde bronnen kunnen vinden)

  • Host geen van mijn bestanden of inhoud op uw eigen websites of sites voor het delen van bestanden zonder mijn toestemming

  • Bewerk geen van mijn printables 

  • Verwijder geen van mijn auteursrechten of logo's.

  • Voeg niet uw eigen auteursrechten, logo's toe.

  • Overtreding van een van deze voorwaarden is niet toegestaan

Wees er daarom alstublieft van bewust dat omdat ik geen toestemming geef om een van deze bovenstaande zaken te doen, dit een vorm is van diefstal. Diefstal is haraam volgens de Qur'aan, Sunnah en wetenschappelijke consensus (ijmaa')

 

Er is altijd een mogelijkheid om in contact te komen met mij om zaken te bespreken. De zaken wat ik deel op de website is iets waar ik veel tijd en energie heb gestoken omwille van Allah azzawajal om jullie als moslimgemeenschap te helpen. 

 

Ook sta ik zeker open om gepersonaliseerde producten te maken voor stichtingen, klassen en de ouders. Neem contact op met ons via: 

 


Qaida Al Nooraniya diploma 


Al Qaida Al Nooraniya is een boek voor beginners om het Arabisch van de Koran te leren, en wordt gebruikt om kinderen de Koran te leren lezen. Dit boek is samengesteld door Sheikh Noor Muhammad Ludiyanavi uit India. Hij was een islamitische geleerde. Het boek leert de juiste uitspraak van het Arabische alfabet, met behulp van woorden en bladzijdes uit de Koran.

 

Het eind van het boek/lessen is in zicht en het kind begint met het afronden van de Qaida Al Nooraniya. Hoe leuk is het dan om het kind te verblijden met een diploma aan het eind van zijn reis.

 

We hebben voor de allerkleinste en de wat oudere kinderen een diploma. 

 

Het diploma voor de oudere kinderen

Al Qaaida Noorania Diploma Oudere Kinderen
PDF – 2,7 MB 158 downloads

Het diploma voor de allerkleinste  

Al Qaaida Noorania Diploma Meisjes
PDF – 3,4 MB 175 downloads
Al Qaaida Noorania Diploma Jongens
PDF – 3,4 MB 162 downloads

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-8480680308599920"
crossorigin="anonymous"></script>