DIGITALE ISLAMITISCHE DAGRITMEKAARTEN 

 

LET OP ! Je kunt de dagritmekaarten DIGITAAL downloaden. Je wordt automatisch doorgestuurd naar het download link zodra te betaling succesvol is afgerond.

 

Onze islamitische dagritmekaarten zijn nu beschikbaar.

Voor (jonge) kinderen is het prettig om duidelijk inzicht te hebben in wat er op een dag of in een week staat te gebeuren. Dat geeft rust en overzicht en helpt niet alleen het kind maar ouders aan meer structuur.

Onze dagritmekaarten zijn Arabisch-Nederlandstalig en kunnen dus overal ingezet worden. Denk aan thuis maar ook op scholen, weekendscholen etc. Ook zijn de goed inzetbaar voor ouders die thuisonderwijs geven/willen geven.

 

De kaarten bestaan uit 56 dagritmekaarten. 

De afmetingen van de kaarten zijn: 7,6 x 10.8 cm

Ook krijg je kaartjes met dagen van de week en de islamitische maanden.

De kosten zijn €5,00 

Heb je interesse in grotere formaat dagritmekaarten ? Stuur ons dan een berichtje 


DE VIJF ZUILEN VAN DE ISLAM POSTER A3&A4 ( DIGITAAL )

 

LET OP ! Je kunt de poster DIGITAAL downloaden. Je wordt automatisch doorgestuurd naar het download link zodra te betaling succesvol is afgerond.

 

De zuilen van de Islaam zijn de fundamenten waarop de Islaam gebouwd is. De Islaam bevat vijf zuilen. Zij worden in een overlevering genoemd waarin Ibn ‘Omar (moge Allah tevreden zijn met hem en zijn vader) verhaalde dat de profeet ( Vrede zij met hem) heeft gezegd: “De Islaam is op vijf (zuilen) gebouwd: (1) de getuigenis dat er geen god is behalve Allah en dat Mohammed Zijn dienaar en boodschapper is, (2) het verrichten van het gebed, (3) het geven van zakaah (verplichte liefdadigheid), (4) het vasten in de maand Ramadhaan en (5) het verrichten van de h’adj (bedevaart).” 

(Overgeleverd door al- Boekhaarie en Moeslim.)

 

We hebben deze 5 zuilen gevisualiseerd in poster vorm zodat het kind deze dagelijks ziet en onthoudt. Zo kun je er verder op inspelen. 

De poster is beschikbaar op A3 & A4 formaat. 

 

De kosten zijn €5,50 voor de a3 formaat en €4,50 voor de A4 formaat


HET OFFERFEEST SPELLETJES E-BOOK

 

LET OP ! Je krijgt het spelletjesboek online opgestuurd via een PDF bestand per mail of WhatsApp

 

Eid Al Adha staat weer bijna voor de deur, en wat is er leuker dan de kinderen voor te bereiden op Eid Al Adha op een leuke en speelse manier, maar ondertussen wel weten wat Eid Al Adha inhoudt.
Het boekje is zo gemaakt voor jong en oud. Wees als ouder/ zus/ familielid/ docent zo creatief mogelijk en maak er iets leuks van in Shaa Allaah.

 

Wij vragen voor deze printable een klein bedragje van €3,- in shaa Allah. Zodra de betaling is verricht ontvang je de spelletjesboek via de mail of WhatsApp.

 

De spelletjesboek bestaat uit 27 pagina's. Het boek bevat zowel kleurplaten als opdrachten. 

Bij interesse of vragen, stuur ons dan een berichtje in Shaa Allaah via : 

Rating: 3.9285714285714 sterren
14 stemmen