DEEL DE GOEDHEID , BAARAKA ALLAHOU FEEKOUM


Al mijn bronnen zijn alleen voor persoonlijk/niet-commercieel gebruik. Als u materiaal op deze site downloadt, stemt u ermee in:

  • Verkoop geen van mijn printables of artikelen; of het nu gratis bronnen zijn die ik heb geüpload of bronnen waarvoor je hebt betaald.
    Dit omvat het verbod op het verkopen van inhoud in digitale of gedrukte vorm.

  • Deel of distribueer geen van mijn geüploade bestanden, of dat nu via WhatsApp, Telegram, Facebook, e-mail of een ander platform is (in plaats daarvan bent u van harte welkom om de originele bloglink van www.littlemuslimeducation.nl te delen en door te sturen waar anderen dezelfde bronnen kunnen vinden)

  • Host geen van mijn bestanden of inhoud op uw eigen websites of sites voor het delen van bestanden zonder mijn toestemming

  • Bewerk geen van mijn printables 

  • Verwijder geen van mijn auteursrechten of logo's.

  • Voeg niet uw eigen auteursrechten, logo's toe.

  • Overtreding van een van deze voorwaarden is niet toegestaan

Wees er daarom alstublieft van bewust dat omdat ik geen toestemming geef om een van deze bovenstaande zaken te doen, dit een vorm is van diefstal. Diefstal is haraam volgens de Qur'aan, Sunnah en wetenschappelijke consensus (ijmaa')

 

Er is altijd een mogelijkheid om in contact te komen met mij om zaken te bespreken. De zaken wat ik deel op de website is iets waar ik veel tijd en energie heb gestoken omwille van Allah azzawajal om jullie als moslimgemeenschap te helpen. 

 

Ook sta ik zeker open om gepersonaliseerde producten te maken voor stichtingen, klassen en de ouders. Neem contact op met ons via: 

 


!! Gepersonaliseerde Eid kaarten voor kinderen !!


Het offerfeest spelletjesboek 

LET OP ! Je krijgt het spelletjesboek online opgestuurd via een PDF bestand per mail of WhatsApp

 

Eid Al Adha staat weer bijna voor de deur, en wat is er leuker dan de kinderen voor te bereiden op Eid Al Adha op een leuke en speelse manier, maar ondertussen wel weten wat Eid Al Adha inhoudt.
Het boekje is zo gemaakt voor jong en oud. Wees als ouder/ zus/ familielid/ docent zo creatief mogelijk en maak er iets leuks van in Shaa Allaah.

 

Wij vragen voor deze printable een klein bedragje van €3,- in shaa Allah. Zodra de betaling is verricht ontvang je de spelletjesboek via de mail of WhatsApp.

 

De spelletjesboek bestaat uit 27 pagina's. Het boek bevat zowel kleurplaten als opdrachten. 

Bij interesse of vragen, stuur ons dan een berichtje in Shaa Allaah via : 


Reactie plaatsen

Reacties

Lamyae
3 maanden geleden

Allahouma Barik dank voor al e harde werk daar heeft onze Ummah zeker baat bij!

Moge Allah swt je rijkelijk doen belonen en je weg naar succes doen vergemakkelijken!

Adinda van Motman
een jaar geleden

Allahoema barek voor jullie site. Moge Allah het profijtvol
Laten zijn en jullie belonen. Jazaak Allahoe khairan.

Rating: 0 sterren
0 stemmen